Het nieuwe aansluiten

Hoe kunnen wij onze klanten voorzien in hun energiebehoefte in tijden van schaarste? Dat is het vraagstuk waar we ons vanuit Het nieuwe aansluiten mee bezighouden. Onze projectmanagers en consultants zijn erop gebrand om alternatieve oplossingen te ontwikkelen voor klanten in congestiegebieden die niet meer op de traditionele manier aangesloten kunnen worden.  

We ontwikkelen nieuwe producten die de netbeheerder aan zijn klanten kan aanbieden en zoeken naar manieren om het net beter te benutten. Enkele voorbeelden daarvan zijn aansluitingen middels accu-opslag, afschakelbare aansluitingen en klanten op de ‘vluchtstrook’.  

'Dep is erop gebrand alternatieven te vinden voor de traditionele manier van aansluiten'

Deel dit artikel

Duurzaam Energie Perspectief benadert inpassingsuitdagingen vanuit werkelijke energiebehoeftes, in plaats van de ouderwetse 24/7 transportcapaciteit. We onderzoeken hoe we de assets van de klant beter kunnen benutten. Door te optimaliseren via besturen, schakelen en berekenen kunnen we met Het nieuwe aansluiten meer klanten voorzien in hun energiebehoefte, en dat is ons doel.  

Meer nieuws