Over Duurzaam Energie Perspectief

Wij zijn Duurzaam Energie Perspectief, dé technisch consultants op het gebied van energiesystemen. In een wereld waarin het klimaat verandert en bronnen uitgeput raken, werken wij aan de verduurzaming van Nederland. Omdat we streven naar een duurzame toekomst voor iedereen. Daar heeft ieder mens recht op, nu én in de toekomst. 

Duurzaam Energie Perspectief is onderdeel van Alliander

Oplossingen voor het energiesysteem van de toekomst 

Met dat gegeven scherp op ons netvlies bedenken, ontwerpen en realiseren wij vernieuwende en werkende oplossingen voor het energiesysteem. En daar blijft het niet bij. Als sparringspartner voor onze klanten begeleiden wij indien gewenst van A tot Z, en kijken we vérder dan de vraag. We nemen initiatief en zijn soms een tikkeltje rebels; we werken immers aan de beste oplossing.

'De energietransitie hangt voor ons sterk samen met andere thema's, zoals mens en planeet'

Deel deze quote

Wij maken duurzaamheid concreet en duidelijk

Duurzaam Energie Perspectief is een club van c.a. 200 consultants, engineers en projectmanagers. Creatieve techneuten, die hun uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van elektriciteitsnetten, warmtesystemen, duurzame gassen, digitalisering en data science toepassen op de energietransitie.  Onze mensen hebben kennis die wérkt, en maken duurzaamheid daarmee concreet en duidelijk voor (semi) overheden en bedrijven. Daar zit onze toegevoegde waarde.  

Duurzaam Energie Perspectief is een organisatie die wordt gedreven door een maatschappelijke opgave

We zien onszelf als voorloper in de energietransitie. Onze technische expertise is bijzonder groot, maar minstens zo belangrijk zijn onze integrale aanpak en focus op brede welvaart. Want daarmee komen we vaak tot een nieuw perspectief, waardoor verduurzaming echt kan plaatsvinden. Zó kan het ook.